Bun venit pe cel mai nou site romanesc dedicat fotbalului american !!! | contact |

 

Predictii NFL


Ne-am incercat norocul in etapa 9 pentru prima data cu cateva predictii. Si daca tot a mers bine ne-am hotarat sa continuam si cu urmatoarele etape. Puteti vedea previziunile noastre accesand pagina Predictii. Asa cum se specifica si pe pagina, voi sunteti singurii raspunzatori de modul in care hotarati sa folositi aceasta informatie.

Informatiile de pe pagina de Predictii sunt luate in functie de forma echipelor care joaca, istorie, lot si cateodata si un pic de subiectivism. Dar pentru a fi mai clar cum gandim, iata cum vedem noi situatia in liga la ora actuala:

- Tennesse Titans, New England Patriots, New York Giants si Carolina Panthers
sunt echipe puternice care au avut un traseu bun in acest sezon (poate mai putin decat ne asteptam in cazul Patriotilor), dar urmeaza sa piarda mai multe meciuri in restul sezonului. Gigantii au cel mai greu program dintre toate echipele din NFL. Titanii de asemenea nu au forta lotului necesara pentru a termina acest sezon neinvinsi. Patriots nu joaca extraordinar de bine, si fara Tom Brady nu le va mai merge mult foarte bine. Carolina sunt pe primul loc in poate cea mai linistita divizie a NFL, si cu siguranta pe finalul sezonului regulat isi vor odihnii oamenii cei mai importanti.

- Indianapolis Colts, Pittsburgh Steelers, Philadelphia Eagles si San Diego Chargers vor castiga majoritatea meciurilor ce urmeaza. Indianapolis nu mai sunt ce erau in sezoanele trecute, dar incet incet par sa isi revina la forma care i-a consacrat. Pittsburgh sunt o echipa solida, care in ciuda unor probleme importante de lot au reusit sa isi mentina parcursul bun - vor mai castiga multe meciuri. San Diego au un atac in forma, dar o aparare care a jucat mult sub valoarea sa reala. De regula o saptamana de pauza rezolva aceste probleme. Ne asteptam la un traseu impecabil din partea lui San Diego in continuare. In ceea ce ii priveste pe Eagles nimic nu mai pare sa le poata sta in cale.

Restul echipelor au un parcurs destul de oscilant si credem ca asa va fi si pana la sfarsit. Fiecare meci va depinde de forma, lot si un pic de noroc. Cine stie, poate reusesc sa castige si Detroit un meci in acest sezon.

Stiati ca...

- un jucator din NFL isi poate lovi adversarul cu aproape 1 tona de forta (1000 kgf).
Touchdown.ro recomanda...

- GOAL LINE BLITZ - primul joc MMORPG cu tematica de fotbal american.
Meciul saptamanii...

- Denver Broncos vs. San Diego Chargers, in direct pe CBS, 28 Decembrie, 23:15 ora Romaniei. Un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Desi parea scapata in castigatoare a divizie, Denver se vede pusa intr-o situatie foarte dificila, fiind nevoita sa castige meciul din San Diego pentru a castiga divizia si a merge in Playoff.