Bun venit pe cel mai nou site romanesc dedicat fotbalului american !!! | contact |

 

Goal Line Blitz - MMORPG


O data cu cresterea in popularitate a jocurilor online de tip MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), iata ca este randul primului joc din acest gen care are ca tematica fotbalul american. Jocul se numeste GOAL LINE BLITZ si poate fii jucat gratis online.

Jocul a fost creat de Peter si Jesse, care au lansat versiunea Beta in Martie 2008. Desi foarte tanar, jocul are deja in jur de 200 de mii de jucatori creati, bucurandu-se de o exapansiune extraordinara (aproximativ 3000 de noi useri in fiecare zi).

Atunci cand doriti sa va inregistrati (gratis), veti deveni agentul unui jucator pe care tot voi il puteti crea. Puteti edita dupa bunul plac numele, pozitia, atributele fizice, echipamentul si setul de skill-uri ale jucatorului creat de voi. Dupa ce jucatorul este creat puteti astepta sa primiti oferte din partea echipelor create de alte persoane, sau puteti opta pentru a primi oferte din partea echipelor controlate de calculator. Aceasta ultima optiune e perfecta pentru a fii siguri ca aveti o echipa, unde va puteti antrena si juca.

Procesul de inregistrare este rapid si intuitiv. De mentionat ca Goal Line Blitz nu va permite crearea a mai mult de 3 conturi de pe aceeasi adresa IP. Dupa inregistrare veti primi 400 de Flex Points, urmand ca pentru mai multe Flex Points sa trebuiasca sa platiti. Cu aceste Flex Points aveti posibilitatea de a va crea jucatori, echipe, etc. Pretul unui jucator variaza de la 100 la 300 de puncte, in functie de pozitie. Astfel, jucatorii de genul QB, RB sau WR costa cel mai mult, in timp ce jucatori de genul SS, FS, C, costa cel mai putin. In alegerea pozitiei pentru jucatorul vostru tineti cont si de cati alti jucatori mai sunt pe pozitia respectiva, intrucat este mult mai usor sa prindeti un post de titular sau o echipa umana repede de pe pozitiile mai putin cautate, decat de pe cele pe care toti si le doresc (QB, RB).

Ca si proprietari ai unei echipe veti putea controla totul de la stadion, bilete, echipa si tactica, in incercarea suprema de a castiga campionatul.
Stiati ca...

- un jucator din NFL isi poate lovi adversarul cu aproape 1 tona de forta (1000 kgf).
Touchdown.ro recomanda...

- GOAL LINE BLITZ - primul joc MMORPG cu tematica de fotbal american.
Meciul saptamanii...

- Denver Broncos vs. San Diego Chargers, in direct pe CBS, 28 Decembrie, 23:15 ora Romaniei. Un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe. Desi parea scapata in castigatoare a divizie, Denver se vede pusa intr-o situatie foarte dificila, fiind nevoita sa castige meciul din San Diego pentru a castiga divizia si a merge in Playoff.